Tuesday, July 19, 2011

15 Julai 2011

Assalamualaikum,


"yahOoooo~!! HAHA, ttbe je kan? yela, i got UKM! :)) result UPu kuar today, im getting nerves towards nk dkt pkol 12pm kan, result kuar mase toh la, so mase aku buka web toh, atlast aku dpt ukm, pes choice aku, bachelor in geography :) gile my fav! cant wait haha. Punye la aku jerit like hell mase toh until my mum marah HAHA, tp i know die actelly happy ahah, both my dad n my mun bace la surat tawaran toh with smile on their face :) Tengs to ckgu2 aku kat smk Tun Abg Haji Openg, Kuching, yg ajar aku bermati2an, even aku xdpt stret As(frust giler) 3a1b ckp la melayakkan aku dpt UKM, trimas :) Tak rugi aku reject matrix n utm engneering ritoh,even kwn2 aku yela ckp aku bongok la smue kan, who cares? ahah aku xmnt nk wat cmner, den msok pom6 :) so its really worth it HEHE.
Tapi kan a bi disapponted mmber aku xdpt UKM T_T, i thought wit her pointer 3.5 dh good enough nk masok UKM satu kos aku, tp xdpt, rupe2nye kos aku toh those yg dpt 3.6 ke atas baru diambil, adoyai, saingan sengit la pasneh >.<




  
UKM





Pastoh aku check la kat mane aku mndftar nnt, and atlast aku dpt kolj Pendeta Zaba d UKM, uwaaaa,, HAHA, atpest im so excited la, trus wat researh about kolej neh, so aku tye la sape2 yg dpt klej neh kan, but none of them uwarghh~ 
dhla so far aku dgr byk negatve feedbacks je about dis college HAHA, giler tol, tp aku xkesahla, until ade senior toh kate,kolej neh one of kolej yg sgt aktif, baru, n uwahha pling mahal coz the only college yg swasta d ukm toh >.< 



sekitar Kolej kdiaman aku






Guys, one more thing, kolej aku jaoh gile baby dgn fakulti aku nnt! uwaaaarghhh~ dhla terasing giler baby! sumpah, nah korang tgok la sndri map neh, 



aku Nye kolej, Pendeta Zaba, then my faculty is Faculty sains sosial dan kemanusiaan, korag tgok la dekat2, jaoh giler >.< dhla kolej aku terasing dgn kolej yg lain oke HAHA, adoi, nek bas 15mins cmtoh baru smpai la, so aku plan nk beli basikal je kot, leh la kurus ckit HAHA,
However, aku syukor dpt UKM, :) yela uni fav aku, yg aku nak, dpt lagi kos yg aku nak, uwarghhh my happiest day in my entire life! :)))) 


UKM tggu aku :) wassalam, hihi


11 comments:

  1. hahah..sama lah weh..kolej kmk pun jauh dari fakulti. if i'm not mistaken,10 km cmya...hahha..Kmk pun kolej pun KOLEJ ZA'BA namanya.:) can't wait to be there :)

    ReplyDelete
  2. az:: HAHAHA sama ndah nama kolej kta wkakak, kolej zaba, miak swak ng danta kolej jaoh2 ka sobs ahaha

    ReplyDelete
  3. gud luck oi.. belaja mena2.. hahaha...

    ReplyDelete
  4. den !!! klo ta kita satu kos n uni kowt ? teheee

    ReplyDelete
  5. siap2 buat research lagi! XD
    My friend is in Kolej Pendeta Zaba, and I attended the Hari Karnival there! =)

    ReplyDelete
  6. eica:: yeke? ahahha jum hahaha!

    pauleen:: really?? when?? ahhhah

    ReplyDelete
  7. Aku dpt UKM jak..mtk2 dpt knl ngn torg suma..aku xtauk sapa jk ngn aku klak haha

    ReplyDelete
  8. eleh fath! sa kacak ko ahaha

    ReplyDelete
  9. ohh...kmk ingt ktk masuk ukm suda..gud luck k! aku duduk bangi je, kang papehal, xtau jalan nak gi kedai berdekatan ke, tanye aku. haha...KPZ jao jgk dari tmpat tumpuan. hope you enjoy your undergrat life. i swear my undergrad life was the best life i've ever been through! lg 1 nk bagitau, geography was my all-time favorite subject at school! aku jelez sama ko, dpt blaja geography....sronoknya.. T_T

    ReplyDelete
  10. TAHNIAH,
    GUDLUCK n ALL THE BEST!!!

    ReplyDelete
  11. hhahha...so how bila dh dpt msuk????? hahahhaha........:P

    ReplyDelete