Monday, February 14, 2011

* jiwa kaCau ? *

Assalamualaikum semuanya ! Bertemu kita sekali lagi ya :),

   okeLa, atas permintaan ramai, (wah ! HAHA! pasan lebih doe! ) aku ingin mggunakan bhs melayu la tok edisi kali ini HAHA .. btw, sorie la if wat korg smue rase ingge2 ye hahah! Ingga toh - meluat la k hik. yela mana taw rase nk muntah ke.. so prepare la awal2 baldi toh. xreti? HAHA. Hurm.. saje jew neh warming up. Senyum ja dulu kan huks. snyum macam neh :



                                      


              Oke, lets start. actelly today aku dh melalui pngalaman yg membongokkan? HAHA adoi..  jiwa aku kacau la.. cmne nk ckp eyh, aku today ttbe lak leh bertikam lidah wit my sista HAHA. haiyaa... slalunye aku neh diam jew la. Tapi kali neh ntah pape leh lak aku berlawan sore. Yela, mane x, sakit ati n emosi aku lak trganggu. Mase toh die nk tgok cite indon yang bongok toh, apew tajuk die, Kejora n Bintang ? hah watever..aku lak of coz la australia next top model HAH. Aku geram la coz die nak kuar, blik mlm nant kan ade ulangan, die leh tgok, neh x haiyaa..
               Den.. jeng jeng jeng, try to guess? apew sista wat kat aku? HAHA, pas aku xnak tuka channel, trus die tarik n terkam aku doe HAHA! exactly macam, sapew kat sineh penah tgok adegan c LISDAWATI and RITA brgaduh toh? cmtoh la HUAHUA!. bongok jew kan, rmbut aku kene tarik, aku lagi tarik rmbut die siap jerit2 lagi HAHA! wat da? *&%#$ ! !
               Mak aku nk leraikan xleh, bapak aku lagi datang HAHAHA . adoi klakar la kalo dipikir balik. Yela dah besar2 ade ke pulak cmtoh. Rosak rambut ala2 justin Bieber aku neh wah HAUHAUA! nasib bek rmbut aku xluruh la kene tarik, TERIMA KASIH REJOICE! wah HAHAH! iklan jap kahkah . Tapi haiyaa.. xsgke la leh sampai cmtoh sklai mgkin jiwa aku xtntram huks. 2la aku lwn jugak toh. Sian akak aku hukhuk. Salah aku jugak, napew la aku xleh kawal emosi aku tadi haiya..
                Pastoh aku trus masok bilik, hati aku panas ja tadi den trus kemaskini laptop aku jewla. All my stuffs in her laptop aku trus removes msok lppy aku jewla. Aku xmao la nk gune barang2 die lagi, Hp die pown aku trpksa bgi blik tdi, yela hp aku xsiap lagi kan huk. so, xdpt on satu lagi nom. Tapi, hah broadband neh die punye doe HAHAHAHAH! cmner la aku nk bgi blik lau x aku xleh on9 omg! so aku amik kputusan tok diam kan jew ngeh ngeh ;P
                Now aku dh kat rumah ag satu la, stay sineh dulu, mak aku xbgi aku n kakak aku jumpe dulu HAHAH adoi klakar lak. macam budak kecik dah aku. arghhh.. Yela die kate aku manje la, too bossy la.. omg! geram doe! hoh! at one moment, aku rase xsbr nk masok Uni, tp sdih la kan, mak aku alone nanti huhu, sapewla nk g kedai tok die, wat keje rumah tolong2 die if ayah aku travelling adoi. MAMA!! HAHA well anak mak bah! yahh! HAHAH
                 So, now aku nk releks minda jewla. Xleh nk dlyn sgt feeling aku neh.. Dah r aku bgong neh, byk Hati kene dijaga kan. Mgkin xsmue pasan, aku nye perangai dh berubah ckit lately.. sory guys! xde niat nk wat u guys cmtoh. sory eyh, NAH trima la kiss dari aku! HAHA :)

                             
                   Okela, dats it for tonight, aku still pikir somethng tp siyes shitt aku xtaw apew la adoi. nanti sambong lagi next time. Nk tngkan jiwa la kjp huks
Hope esok aku oke jew la haiyaa.

                         hantu Mak Limah mmbeli buAH,
                                 nk bgi kiss je 4 u ol, muAHH!! 

HAHAH! gus nak? heheh k salam semuanya !


                   




5 comments:

  1. lor huhu luahan rasa Ati ahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha.. heading blog ya best,,,, happy family.....

    ReplyDelete
  3. aik d cincang x kan putus...lari jauh ne skali pun...berik brg hak milik nya skalipun....pertalian siblings ya x kan runtuh...mek pun dolok salu kaie with my sis mcm ya..huhuh...siap tekad...pa brg nya..x mok gk share..hambek kau!!...but then after nya msuk uni...rnduuu plak..but when shes back home kan mun cuti sem...nang la owez melepak lam bilitnya..haha..bygkn..mek dwak dah 20++ umo...still leh lepak on the same bed...bertiarap kata org..loya ya loya towk...guro2...haha..well siblings bha kan..so ingt..camne2 pun..she still ur sis...n nya tua dr kita..so hve to respect.. ;) kekdg kta pun knak salu ngalah jwak laa...hehe...just my opinion..hehe..anyway...dasyt jwak kaie ampe tarit ambut ya..cam kaie sama empuan..haha.. :P

    ReplyDelete
  4. lepak sama ya salu la bng. wktu ya jk la. tmbh gik mud xbgus bah

    ReplyDelete