Tuesday, February 22, 2011

pes couple HAHA!

Salam semuanya ya :)! 

         Pes of ol, sorie title nya sounds jiwang kit HAHAHAHA! pa jk la !

        Kali ini, episode KHAS oke ( nang ada HAHA ) . BUkan apa, yala ini smua bermula after aku trjumpa la fb my ex gf, bergegar rasa hatiku ini, dupdapdupdap. oh *mungkin inikah yg dinamakn Cinta* dipetik dri lagu AKIM HAHA, adakah cinta kembali berputik wah HAHAH! rasa nk muntak aku HUAHUA! omg! past is past.. xdala. to be honest wit u people, yg dah jd ex biarla nya mnjadi kngn lalu ya huks ::
Biarla, juz im wondering wat is her impression about me after almost 2years+ xjumpa hik :) . ENTAHLA, mcmmana aku boleh kapel dgnnya eyh. hurm ..

segala2 bermula dari .............



oNce upon a time ( wah lu bercerita wakkaak ) guro ja yah. :) HAH. oke,
         Let starts, like dis, dat girl(exgf) she moves to my school masa form4 2007. dat time aku siyes mmg xtaw langsong kdtgn dat gurl to my school. coz im only care about my clasmates only coz dat time aku ketua Tingkatan ( HOHO :p ) . so aku kne pastikan budak2 kls aku smuanya oke2 saja. fuhh. nsb baik smua oke, well its me bah! reyl chinoe ya! HAHA. nk bgtw jap, aku jadi ktue tgkatan for 3 years in a row oke ( madahli jk HUAHUAHUA@! )
      Den one day, my frend la, sorg neh, asking me, die tye, reyl ade budak nk kenal dgn u. boleh ndak? aku bilang, boleh bha kalau ko. HAHAHAH! kidding! HAHAH, ttba ckp sabah ciss! like dis, kwn kau tye boleh x die nk my num, aku jwb la,, sapew budak toh, aku xknal. LOL. siannya HAHA, yela aku neh jnis yg xpduli hal budak kls len hah :))
 

                Pastoh kan. pastoh, kitorg men mesej2 ler. HAHA. pastoh, ntah ttbe one day neh tanggal lau xsilap 17 nov 2007 ( wah ingt lagi HAHAHA ) Ktorg declare la as couple. Mase toh aku LANGSONG xtaw sal kapel2 neh taw. pestime la kunun nye. So aku wat derk jew wkakka. dating pown mak ai.. Malu giler aku HAHAAH! Dahla bersongkok kan, so muke aku mmg muke budak suci abis wkakakkakakak!

          
            SUMPAH! aku mmg xreti pasal KAPEL2 nhe, dh r muke aku innocent giler Baby HUAHUAHUA! adoi, malu nye u ol kalo nk taw HAHA!. Den, aku xbgtaw even my besties pown taw yg aku de Kapel, means dat kapel2 dlm diam r ;)
              Aku xmao la kecoh2 neh. Member2 aku lgsong xtaw la aku dh ade kapel HOHO :) So, aku nk amik kputusan diam2 jew. Sepanjang ktorg kapel, aku ade la pggil die *dear*, *syg* wah HUAHUA! poyo giler wei geli HAHA!

                Die ade gak soh aku pggil bie, tp aku xnak, bak kate cikgu aku, bie bie, awak ingt babie ka wkakakka! giler ah ckg aku toh HAHAAHAH! tp klakar la.
the secret still remains wit me ler hihi. Lame jugak taw, ktorg dok diam2 kapel until pngetahuan my frends HAHA!



                Mesti korg tertanya2 kan bila ktorg terkantoi toh. Hah, adoyaii. mase rehat la neh, time toh aku n member2 aku mmg la bertolak pegi ke makmal Kimia time toh. we got class kan after break. So ktorg lepak2 n mama dkt taman sains dpn makmal toh. AND SUDDENLY! shes appeard in front of me!! omg!. dat time aku tgh mam roti tersedak!!! huks. DEn wat aku pissed off, member2 aku AMboi! leh lak diam2 tggalkan aku wit her! omg omg!!! blushing giler baby aku dat time!! Den, shes asking me, dah mam? dh brekpes? adoi,, kan aku tgh makan time toh.. adoyai die neh.. tye lagi .. aku time toh totally BLANK! AHAH! siyes.. no words can descrbe how embarassd me are dat time! HAHA!
               Mase toh kan aku tgh mam roti, so HAHA, aku tye die la, nk mkn roti? wakakaka . 2jew yg mmpu aku tye HUAHUA! coz aku takut kantoi!!!! Pastoh, loceng pown berbunyi,, but she dont want to leave me dat time omg! so MANJA2 gitoh AHAHHAAH!  until MY FRENS calld me! " reyl! dah2 cukup, simpan tok esok lagi, kls nk mule ! " YA ALLAH malu nye aku mase toh!!


      Aku bgtaw die la , k la, kamek masok kelas lok HAHA, den, she leave la. once i enter makmal toh, u noe wat happen??!
             My frends  r so mean! buli i!!! sempat lagi dioerg nyanyi, " wo, kamu ketahuan, pacaran lagi, dgn dirinya ~ ""
        omg! malu nye weii!!!! Mane nk letak muke neh! face drop kate org wakakaka!
Aku apew lagi trus cover doe wkaakakak!, yela eksen la aku tye wei, cmner nk wat formula neh eyh? HAHAHA,
        yg bes nye kwn aku neh, ntahla kuat stdy la kot, trus lupe sal tdi,n dieorg ajar aku wat la, so plan aku berjya HOHO! yes! HAHAa ku berharap dioerg lupekan toh la hikhk


        Tapi, ampun.. aku ingt dioeg dh lupe, xsgke dlm kelas dioerg SERBU ku! uwaa. reyl!!!! biler ko kapel ngn die!! reyl!! ko curang!!! reyll! jgn kapel pliss! ade jugak yg kate, reyl! jgn kapel ngn die, we hate her! omg! rupe2nye budak kls aku xsuke pompuan toh huk. so hubungan aku dat time tidak direstui la WKAKAKAK dan2 jew wkkkakaaka!
    
      xpewLa kan, sejak dieorg taw kan hal toh, riuh rendah jew. Until cikgu2 aku ngajr, "reyl, jgn berkhyal hah, reyl, jgn bercinta oke ! "" kwn2 aku apew lagi! :\" cikgu, besala, org dah ada kapel ! uwaaa ngok jew dieorg! dh r ckgu aku toh kaki PORET! wakakakak! org swk je tau kot HAHAH!, my teacher tye la, sapew2 HAHA, ngok jew kwn2 aku neh huh !


      Hurm dlm hubungan neh xkan la xde gadoh2 kan, Masalah utama ex aku neh die kuat cemburu! Until aku xleh nk rpt ngn kwn2 pompuan aku! adeh. plis la. jgn kongkong sgt! aku xsukew xsukew! asal nk larang2 kan huks. aku xsukew la. n finally we end up our relationship on feb 2008! atas alasan aku nk pokus SPm la. huks. so Die trime walupun 2x ajak break xjadi huhuh. Member2 aku lak suke aku single cis! HAHAHA! sukew lak dieorg adoi .
 
        n now n onwards, aku SINGLE ye guys! sape yg nak cepat! ! HAHAAH! nk wat diskaun neh HAAHAH! xdela guro ja. pintu hatiku ini tertutup rapt . whos gonna make it! HAHA ngek jew kan. xpewla. aku now selesa la jugak idup single walaupun JELES TGOK kapel2 nhe :( xpewla. HAHA. yeay! :)
                    So setakat inilah anda smua dgr saya ngerepak oke! HAHAH! juz wanna share my pes kapel experiencd wit u people :) saya akhiri blog saya kali ini dgn serangkap pantun,

                 


     reyl chinoe,jejaka pujaan melaYA,
                            jgn lupe tggu episode seterusnya YA! ! :)

( pasan nye HUAHUA )



              




   






























15 comments:

  1. hahahaha..
    nang lawak abis post kali toak..
    nang perey abis tetak......
    wakakakakh......

    ReplyDelete
  2. lor jgn la huks.
    malu aie huhuhu HAAHHAAH! yala ngek alu jk. geng asyah byk buli kmk ya hoh

    ReplyDelete
  3. :: bg syuk :: kngn lalu toh huks

    ReplyDelete
  4. whatever it is, experience who made u now.. love it bro! chayok2.. waiting next post.. ngeee.. lep u!

    ReplyDelete
  5. kelakar cternyer...mcm cinta monyet jer..hik3

    ReplyDelete
  6. BG ZUL:: AHAHAH ADoi.. tggu la ah. malu mek actelly huks
    sariee: ahaha adoi. yela cite zaman kecik2 hik

    ReplyDelete
  7. ya zama kcik2...la ni couple ngan cpa lak??. hik!!

    ReplyDelete
  8. hahaha..lwak lareyl ney..hehe..p dating pkai sgkok 2...hahah

    ReplyDelete
  9. zarith:: skunk neh? single lor hohohh

    farah:: ahahaha diam jew la taw ahhaaha

    ReplyDelete
  10. hahahaha!
    lucu ehh yang ...
    girl yang give u diction yaa kah?

    ReplyDelete
  11. hahaha..tamo diam..nk ckp gak!..:P

    ReplyDelete
  12. reyl.. ahaha.. cita zaman sekolah eh... saya tauu sapa itu.. syssshh! lucu .. study dolok reyl.. anyways.. follow me back k!

    ReplyDelete